Ingrediente:
- 2 conserve mari fasole
- 2 cepe
- 3 linguri pasta de tomate
- 5 carnati afumati
- sare, piper
- delikat, boia dulce
- 2 frunze dafin
- patrunjel verde.
Mod de preparare:
Calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam boabele de fasole si acoperim cu apa. Adaugam dafinul, sarea si piperul, delikatul si boia si lasam pe foc potrivit cateva minute.Nu lasam mult caci fasolea e deja fiarta.Separat, prajim putin carnatii taiati in bucati potrivite iar cand sunt gata, ii lasam deoparte. Adaugam pasta de tomate, carnatii si mai lasam cateva minute. Daca e prea lichida mancarea, ingrosam cu putina faina dizolvata in apa.
La sfarsit condimentam cu patrunjel verde tocat marunt...si gata mancarica.
Foarte simplu si foarte bun!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana