O reteta fasole cu carnati afumati

Ingrediente:

  • 2 conserve mari fasole
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 5 carnati afumati
  • sare, piper
  • delikat, boia dulce
  • 2 frunze dafin
  • patrunjel verde.

Mod de preparare:

Citeste si:
Sfaturi pentru un păr mai plin, mai bogat și mai strălucitor
Sfaturi pentru un păr mai...

Calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam boabele de fasole si acoperim cu apa. Adaugam dafinul, sarea si piperul, delikatul si boia si lasam pe foc potrivit cateva minute.Nu lasam mult caci fasolea e deja fiarta.Separat, prajim putin carnatii taiati in bucati potrivite iar cand sunt gata, ii lasam deoparte. Adaugam pasta de tomate, carnatii si mai lasam cateva minute. Daca e prea lichida mancarea, ingrosam cu putina faina dizolvata in apa.
La sfarsit condimentam cu patrunjel verde tocat marunt...si gata mancarica.

Foarte simplu si foarte bun!

Citeste si:
Cum ținem post fără să ne punem în pericol sănătatea? 2 reguli de...
Cum ținem post fără să ne...

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri