Fasole cu carnati afumati

12:08, 2 August 2011 publicat în Retete culinare

O reteta fasole cu carnati afumati

Ingrediente:

  • 2 conserve mari fasole
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 5 carnati afumati
  • sare, piper
  • delikat, boia dulce
  • 2 frunze dafin
  • patrunjel verde.

Mod de preparare:

Citeste si:
Șase pași către dieta unui adult sănătos
Șase pași către dieta unui...

Calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam boabele de fasole si acoperim cu apa. Adaugam dafinul, sarea si piperul, delikatul si boia si lasam pe foc potrivit cateva minute.Nu lasam mult caci fasolea e deja fiarta.Separat, prajim putin carnatii taiati in bucati potrivite iar cand sunt gata, ii lasam deoparte. Adaugam pasta de tomate, carnatii si mai lasam cateva minute. Daca e prea lichida mancarea, ingrosam cu putina faina dizolvata in apa.
La sfarsit condimentam cu patrunjel verde tocat marunt...si gata mancarica.

Foarte simplu si foarte bun!

Citeste si:
Supa crema de dovlecei | Retete de diversificare
Supa crema de dovlecei |...

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri