Ingrediente:
- 2 conserve mari fasole
- 2 cepe
- 3 linguri pasta de tomate
- 5 carnati afumati
- sare, piper
- delikat, boia dulce
- 2 frunze dafin
- patrunjel verde.
Mod de preparare:
Calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam boabele de fasole si acoperim cu apa. Adaugam dafinul, sarea si piperul, delikatul si boia si lasam pe foc potrivit cateva minute.Nu lasam mult caci fasolea e deja fiarta.Separat, prajim putin carnatii taiati in bucati potrivite iar cand sunt gata, ii lasam deoparte. Adaugam pasta de tomate, carnatii si mai lasam cateva minute. Daca e prea lichida mancarea, ingrosam cu putina faina dizolvata in apa.
La sfarsit condimentam cu patrunjel verde tocat marunt...si gata mancarica.
Foarte simplu si foarte bun!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei