O reteta delicioasa de salata Caprese

Astazi mentinem linia mancarurilor usoare de vara si m-am gandit sa va prezint o mancare foarte apreciata in afara, care este de asemeni destul de usoara. O salata pe nume "

Caprese" care contine doar rosii, mozzarella, busuioc proaspat, ulei de masline extravirgin, sare si piper. Prepararea nu este deloc grea, se feliaza mozzarella si rosiile, se aseaza intercalate intr-un recipient dreptunghiular, dupa care se toaca busuiocul marunt, se presara peste, asezonam cu sare si piper, iar apoi stropim din abundenta cu uleiul de masline extravirgin. Se acopera cu o folie de plastic si se da la frigider minim 2 ore, indicat e sa stea peste noapte. Si asta e tot, simplu, gustos si sanatate curata. Si apropo de sanatate, atentie mare la feliat si la tocat, eu am avut un mic incident din care s-a nascut Smiley, nu va zic mai mult ca va stric pofta de mincare, si-asa mica de la caldura asta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri