O reteta gustoasa de paste cu sparanghel, creveti si busuioc

Initial am intrat in bucatarie hotarata sa fac o portie zdravana de AOP. Dar, spre rusinea mea, am descoperit ca patrunjelul era cam lipsa si in camara am gasit doar vreo 3 catei de usturoi, total insuficienti pentru niste AOP ca la carte.

Asa ca am schimbat tactica si am incropit repede alta reteta, in care a sfarsit si legatura de sparanghel proaspat pe care am gasit-o in piata, niste rosii in prag de expirare, cativa creveti + niste frunzulite de busuioc jumulite din ghiveci.

Se fac ultra-repede si usor si sunt numai bune de impartit cu prietenii:

Caleste in 3 linguri de ulei de masline 3 catei de usturoi 1 minut, apoi adauga sparanghelul spalat (dupa ce-i rupi partea fibroasa - indoaie-l, se va rupe singur unde trebuie). Lasa sparanghelul si usturoiul sa se distreze cateva minute impreuna in tigaie si apoi arunca peste o mana de creveti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Dupa inca 3-4 minute la foc iute, toarna peste 2-3 rosii tocate si mai lasa totul sa bolboroseasca 5 minute. La sfarsit, agauga in tigaie si pastele fierte al dente + cateva frunzulite de busuioc rupte. Mie imi place sa mai las pastele+sosul pe foc cateva minute, ca pastele sa absoarba all the goodness si sa devina extra-aromate.

Cu niste parmezan deasupra, sunt perfecte!

Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul leblogpiquant.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri