Ingrediente:
- 100-120 g. faina
- 2 oua, batute usor
- 300 ml. lapte obisnuit
- 1 lingurita unt topit
- 1 lingurita ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Puneti faina intr-un castron. Faceti o gaura in centru, adaugati ouale si jumatate din lapte si bateti bine cu telul sau mixerul astfel incat sa obtineti o compozitie neteda si fara cocoloase. Adaugati treptat laptele ramas, untul topit si putina sare. Bateti pana obtineti o compozitie semi-lichida. Lasati sa stea minim 30 minute la rece.
Coaceti cate un polonic de compozitie intr-o tigaie de teflon cu fundul gros. Asezati clatitele pe o farfurie si acoperiti-le cu un capac.
Clatitele le-am umplut cu frisca,caramel si ciocolata.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei