Ingrediente:
- 100-120 g. faina
- 2 oua, batute usor
- 300 ml. lapte obisnuit
- 1 lingurita unt topit
- 1 lingurita ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Puneti faina intr-un castron. Faceti o gaura in centru, adaugati ouale si jumatate din lapte si bateti bine cu telul sau mixerul astfel incat sa obtineti o compozitie neteda si fara cocoloase. Adaugati treptat laptele ramas, untul topit si putina sare. Bateti pana obtineti o compozitie semi-lichida. Lasati sa stea minim 30 minute la rece.
Coaceti cate un polonic de compozitie intr-o tigaie de teflon cu fundul gros. Asezati clatitele pe o farfurie si acoperiti-le cu un capac.
Clatitele le-am umplut cu frisca,caramel si ciocolata.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară