Ingrediente:
- 100-120 g. faina
- 2 oua, batute usor
- 300 ml. lapte obisnuit
- 1 lingurita unt topit
- 1 lingurita ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Puneti faina intr-un castron. Faceti o gaura in centru, adaugati ouale si jumatate din lapte si bateti bine cu telul sau mixerul astfel incat sa obtineti o compozitie neteda si fara cocoloase. Adaugati treptat laptele ramas, untul topit si putina sare. Bateti pana obtineti o compozitie semi-lichida. Lasati sa stea minim 30 minute la rece.
Coaceti cate un polonic de compozitie intr-o tigaie de teflon cu fundul gros. Asezati clatitele pe o farfurie si acoperiti-le cu un capac.
Clatitele le-am umplut cu frisca,caramel si ciocolata.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV