Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/4 kg biscuiti
- 1/4 kg nuci macinate
- 100 ml rom
- 50 g zahar pudra
- 200 g gem de caise
- 30 g cacao
- 1 plic cu zahar vanilat
- 100 g visine
Mod de preparare:
Visinile se spala, se curata de codite, se scot samburii si se lasa sa se scurga, pe un servetel. Biscuiti se piseaza bine, prin masina de tocat. Miezul de nuca se prajeste in cuptor, apoi se trece prin masina de tocat nuci. Biscuitii, nucile, gemul de caise, romul, zaharul, cacaua si zaharul vanilat se pun intr-un castron, si se amesteca bine. Se ia din compozitie, cu lingurita cate o bucata de marimea a doua visine, se asaza o visina pe ea, apoi compozitia se aduna in jurul visinei si se modeleaza intre palme in forma de bila.
Bilele se asaza una linga alta pe o tava si se lasa sa se usuce. A doua zi, se orneaza cu glazura de ciocolata.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară