Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/4 kg biscuiti
- 1/4 kg nuci macinate
- 100 ml rom
- 50 g zahar pudra
- 200 g gem de caise
- 30 g cacao
- 1 plic cu zahar vanilat
- 100 g visine
Mod de preparare:
Visinile se spala, se curata de codite, se scot samburii si se lasa sa se scurga, pe un servetel. Biscuiti se piseaza bine, prin masina de tocat. Miezul de nuca se prajeste in cuptor, apoi se trece prin masina de tocat nuci. Biscuitii, nucile, gemul de caise, romul, zaharul, cacaua si zaharul vanilat se pun intr-un castron, si se amesteca bine. Se ia din compozitie, cu lingurita cate o bucata de marimea a doua visine, se asaza o visina pe ea, apoi compozitia se aduna in jurul visinei si se modeleaza intre palme in forma de bila.
Bilele se asaza una linga alta pe o tava si se lasa sa se usuce. A doua zi, se orneaza cu glazura de ciocolata.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei