Ingrediente :
- 2-3 linguri faina
- 2 oua
- 3 linguri lapte
- 1 portocala
- 1/2 lamaie
- 2-3linguri alune macinate fin
- 2 linguri miere
- 2 linguri lichior de oua
- 4-5 linguri rom
Mod de preparare :
Se prepara un aluat foarte subtire din oua, faina si lapte si un praf de sare. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se fac 4 clatite subtiri. Se asaza pe o farfurie si se tin la cald in cuptor. Zeama de portocala si cea de lamaie se amesteca cu alunele, mierea si lichiorul de oua. Se intinde compozitia pe clatite si se impaturesc de doua ori, in asa fel incat sa rezulte un triunghi. Se asaza pe o farfurie plata. Intr-o cratita cu coada lunga se toarna romul si se aprinde. Se toarna romul,inca arzand, peste clatite. Se servesc calde.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor