Ingrediente :
- 2-3 linguri faina
- 2 oua
- 3 linguri lapte
- 1 portocala
- 1/2 lamaie
- 2-3linguri alune macinate fin
- 2 linguri miere
- 2 linguri lichior de oua
- 4-5 linguri rom
Mod de preparare :
Sylfirm X, inovație în estetică - microneedling și radiofrecvență...

Se prepara un aluat foarte subtire din oua, faina si lapte si un praf de sare. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se fac 4 clatite subtiri. Se asaza pe o farfurie si se tin la cald in cuptor. Zeama de portocala si cea de lamaie se amesteca cu alunele, mierea si lichiorul de oua. Se intinde compozitia pe clatite si se impaturesc de doua ori, in asa fel incat sa rezulte un triunghi. Se asaza pe o farfurie plata. Intr-o cratita cu coada lunga se toarna romul si se aprinde. Se toarna romul,inca arzand, peste clatite. Se servesc calde.
Consultul preanestezic: cum decurge și de ce este important –...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?