Ingrediente :
- 2-3 linguri faina
- 2 oua
- 3 linguri lapte
- 1 portocala
- 1/2 lamaie
- 2-3linguri alune macinate fin
- 2 linguri miere
- 2 linguri lichior de oua
- 4-5 linguri rom
Mod de preparare :
Se prepara un aluat foarte subtire din oua, faina si lapte si un praf de sare. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se fac 4 clatite subtiri. Se asaza pe o farfurie si se tin la cald in cuptor. Zeama de portocala si cea de lamaie se amesteca cu alunele, mierea si lichiorul de oua. Se intinde compozitia pe clatite si se impaturesc de doua ori, in asa fel incat sa rezulte un triunghi. Se asaza pe o farfurie plata. Intr-o cratita cu coada lunga se toarna romul si se aprinde. Se toarna romul,inca arzand, peste clatite. Se servesc calde.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară