Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 salata verde
- 1/2telina
- 1 portocala
- 1 felie mare de pepene galben
- patrunjel verde
- cateva caise coapte
- 1 lamaie
Mod de preparare:
Preparati maioneza dintr-un galbenus proaspat, o lingurita de mustar, sare, piper, 1/2lamaie si 200 ml de
ulei. Spalati salata verde, frunza cu frunza sub jet de apa. Desfaceti portocala in felii, taiati miezul de pepene si pulpa de caise in cuburi mici. Dati telina pe razatoarea mare ori taiati-o in bastonase. Puneti combinat toate acestea in castron si stropiti-le cu zeama de lamiie dupa gust. Pregatiti maioneza si decorati salata cum va place, ori asezati in castron maioneza si deasupra fructele combinate. Serviti salata proaspata.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!