Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 salata verde
- 1/2telina
- 1 portocala
- 1 felie mare de pepene galben
- patrunjel verde
- cateva caise coapte
- 1 lamaie
Mod de preparare:
Preparati maioneza dintr-un galbenus proaspat, o lingurita de mustar, sare, piper, 1/2lamaie si 200 ml de
ulei. Spalati salata verde, frunza cu frunza sub jet de apa. Desfaceti portocala in felii, taiati miezul de pepene si pulpa de caise in cuburi mici. Dati telina pe razatoarea mare ori taiati-o in bastonase. Puneti combinat toate acestea in castron si stropiti-le cu zeama de lamiie dupa gust. Pregatiti maioneza si decorati salata cum va place, ori asezati in castron maioneza si deasupra fructele combinate. Serviti salata proaspata.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară