Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 gr. cartofi
- 1 buc. ceapa
- un fir de praz
- ½ l lapte
- 1 lamaie
- 100 gr. smantana
- sare
- crutoane
Mod de preparare
Curatati cartofii, ii spalati, dupa care ii taiati cubulete. Ii puneti la fiert in apa cu sare. Curatati ceapa si prazul si le tocati marunt, dupa care le adaugati la supa. Cand cartofii s-au fiert si se sfarama, dati totul prin sita, adaugati laptele fiert si zeama de lamaie. Pentru crutoane, taiati in cuburi felii de paine alba sau neagra, putin mai veche de o zi si le rumeniti in cuptor. Supa de cartofi se serveste cu smantana si crutoane.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!