12:07, 5 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Supa deasa de cartofi este foarte hranitoare si foarte gustoasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...
  • 500 gr. cartofi
  • 1 buc. ceapa
  • un fir de praz
  • ½ l lapte
  • 1 lamaie
  • 100 gr. smantana
  • sare
  • crutoane

Mod de preparare

Curatati cartofii, ii spalati, dupa care ii taiati cubulete. Ii puneti la fiert in apa cu sare. Curatati ceapa si prazul si le tocati marunt, dupa care le adaugati la supa. Cand cartofii s-au fiert si se sfarama, dati totul prin sita, adaugati laptele fiert si zeama de lamaie. Pentru crutoane, taiati in cuburi felii de paine alba sau neagra, putin mai veche de o zi si le rumeniti in cuptor. Supa de cartofi se serveste cu smantana si crutoane.

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri