Ingrediente:
- 6 pulpe de pui
- 3 linguri mustar
- 2 lingurite miere
- 5 linguri de apa
- 1 catel de usturoi
- 1 mar
- rozmarin
- ulei de masline
- sare, piper, boia
- 2 ardei iute
Intr-un bol mic amestecati bine mierea, mustarul, apa, usturoiul si rozmarinul. Cand s-a omogenizat amestecul, adagati si ardeiul iute tocat marunt. Intr-o tavita asez carnea de pui si marul taiat feliute. Peste el torn amestecul facut mai sus si dau la cuptor acoperit de o folie. Puiul picant este indulcit de mere. Pentru ca sosul este delicios, este de indicat sa nu il irositi, de aceea recomand ca si garnitura un pireu pufos. :)
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!