Ingrediente:
- 6 pulpe de pui
- 3 linguri mustar
- 2 lingurite miere
- 5 linguri de apa
- 1 catel de usturoi
- 1 mar
- rozmarin
- ulei de masline
- sare, piper, boia
- 2 ardei iute
Intr-un bol mic amestecati bine mierea, mustarul, apa, usturoiul si rozmarinul. Cand s-a omogenizat amestecul, adagati si ardeiul iute tocat marunt. Intr-o tavita asez carnea de pui si marul taiat feliute. Peste el torn amestecul facut mai sus si dau la cuptor acoperit de o folie. Puiul picant este indulcit de mere. Pentru ca sosul este delicios, este de indicat sa nu il irositi, de aceea recomand ca si garnitura un pireu pufos. :)
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!