Ingrediente:
- 6 pulpe de pui
- 3 linguri mustar
- 2 lingurite miere
- 5 linguri de apa
- 1 catel de usturoi
- 1 mar
- rozmarin
- ulei de masline
- sare, piper, boia
- 2 ardei iute
Intr-un bol mic amestecati bine mierea, mustarul, apa, usturoiul si rozmarinul. Cand s-a omogenizat amestecul, adagati si ardeiul iute tocat marunt. Intr-o tavita asez carnea de pui si marul taiat feliute. Peste el torn amestecul facut mai sus si dau la cuptor acoperit de o folie. Puiul picant este indulcit de mere. Pentru ca sosul este delicios, este de indicat sa nu il irositi, de aceea recomand ca si garnitura un pireu pufos. :)
Salata la borcan - noul trend in nutritie

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Idee pentru masa de pranz: Pui cu legume in sos Worcester

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?