Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 9 mere
- zahar tos
- apa
- 1 pahar nuci tocate
- 2 lingurite scortisoara
- 1/2 pahar stafide
Crema :
- 2 linguri amidon de grau
- 1 lingura faina
- 1 pahar zahar
- 2 pliculete zahar vanilat
- 1 l lapte
- 1 lingura unt
Mod de preparare:
Se spala merele, se curata de coaja si se scobesc. Se asaza intr-o cratita, se presara pe fiecare cate 2 linguri de zahar. Se adauga apa pana la jumatatea merelor si se da la foc, pana fierbe apa. Separat se amesteca nucile, scortisoara si stafidele si se vor umple merele cu acest amestec. Pentru crema se fierbe laptele, la care se adauga faina, zaharul, amidonul de grau, zaharul vanilat si untul. Crema obtinuta se adauga peste mere si se serveste.
Foto interior: mhaithaca
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana