Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 9 mere
- zahar tos
- apa
- 1 pahar nuci tocate
- 2 lingurite scortisoara
- 1/2 pahar stafide
Crema :
- 2 linguri amidon de grau
- 1 lingura faina
- 1 pahar zahar
- 2 pliculete zahar vanilat
- 1 l lapte
- 1 lingura unt
Mod de preparare:
Se spala merele, se curata de coaja si se scobesc. Se asaza intr-o cratita, se presara pe fiecare cate 2 linguri de zahar. Se adauga apa pana la jumatatea merelor si se da la foc, pana fierbe apa. Separat se amesteca nucile, scortisoara si stafidele si se vor umple merele cu acest amestec. Pentru crema se fierbe laptele, la care se adauga faina, zaharul, amidonul de grau, zaharul vanilat si untul. Crema obtinuta se adauga peste mere si se serveste.
Foto interior: mhaithaca
Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023