Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 9 mere
- zahar tos
- apa
- 1 pahar nuci tocate
- 2 lingurite scortisoara
- 1/2 pahar stafide
Crema :
- 2 linguri amidon de grau
- 1 lingura faina
- 1 pahar zahar
- 2 pliculete zahar vanilat
- 1 l lapte
- 1 lingura unt
Mod de preparare:
Se spala merele, se curata de coaja si se scobesc. Se asaza intr-o cratita, se presara pe fiecare cate 2 linguri de zahar. Se adauga apa pana la jumatatea merelor si se da la foc, pana fierbe apa. Separat se amesteca nucile, scortisoara si stafidele si se vor umple merele cu acest amestec. Pentru crema se fierbe laptele, la care se adauga faina, zaharul, amidonul de grau, zaharul vanilat si untul. Crema obtinuta se adauga peste mere si se serveste.
Foto interior: mhaithaca
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?