Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 9 mere
- zahar tos
- apa
- 1 pahar nuci tocate
- 2 lingurite scortisoara
- 1/2 pahar stafide
Crema :
- 2 linguri amidon de grau
- 1 lingura faina
- 1 pahar zahar
- 2 pliculete zahar vanilat
- 1 l lapte
- 1 lingura unt
Mod de preparare:
Se spala merele, se curata de coaja si se scobesc. Se asaza intr-o cratita, se presara pe fiecare cate 2 linguri de zahar. Se adauga apa pana la jumatatea merelor si se da la foc, pana fierbe apa. Separat se amesteca nucile, scortisoara si stafidele si se vor umple merele cu acest amestec. Pentru crema se fierbe laptele, la care se adauga faina, zaharul, amidonul de grau, zaharul vanilat si untul. Crema obtinuta se adauga peste mere si se serveste.
Foto interior: mhaithaca
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară