Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g ciuperci
- 400 g paste fainoase
- 100 g branza telemea rasa
- 5 linguri ulei
- 1 ardei gras
- 1 catel usturoi
- sare
- piper
Modul de preparare:
Pastele se pun la fiert in apa cu putin ulei si un praf de sare. Se curata ciupercile si ardeiul, se spala si se taie marunt. Se incinge uleiul, se pune ardeiul tocat fideluta si catelul de usturoi, tocat foarte marunt. Se adauga ciupercile si sare si se lasa 5 - 10 min la foc mic, sa fiarba. Se adauga un praf de piper. Pastele se scurg si se clatesc cu apa rece. Se pun peste ciuperci si se amesteca, adaugand si branza. Pastele cu ciuperci se servesc calde, presarate cu parmezan si cu sos de rosii.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă