Dificultate: redusa
Ingrediente:
Pune tusea la colț cu Imunotus

- 200 g ciuperci
- 400 g paste fainoase
- 100 g branza telemea rasa
- 5 linguri ulei
- 1 ardei gras
- 1 catel usturoi
- sare
- piper
Modul de preparare:
Pastele se pun la fiert in apa cu putin ulei si un praf de sare. Se curata ciupercile si ardeiul, se spala si se taie marunt. Se incinge uleiul, se pune ardeiul tocat fideluta si catelul de usturoi, tocat foarte marunt. Se adauga ciupercile si sare si se lasa 5 - 10 min la foc mic, sa fiarba. Se adauga un praf de piper. Pastele se scurg si se clatesc cu apa rece. Se pun peste ciuperci si se amesteca, adaugand si branza. Pastele cu ciuperci se servesc calde, presarate cu parmezan si cu sos de rosii.
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?