Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 castravete
- 2-3 catei de usturoi
- 50 g smantana
- 250 g iaurt
- 1 ceapa
- piper macinat
- 1 varf de cutit nucsoara
- 1 varf de cutit chimen
- 1 lingurita miere
- 1/2 legatura marar
- sare
Mod de preparare:
Castravetele se curata, se spala, se scurge bine si se taie cubulete. Se presara cu sare si se lasa sa se patrunda cel putin 10-15 minute. Separat, se amesteca bine smantana cu iaurtul, pana ce se obtine un sos neted. Se curata ceapa, se da pe razatoarea mica, se incorporeaza in sos si apoi se adauga usturoiul zdrobit, sarea, piperul, nucsoara, chimenul, mierea si mararul verde tocat.Se toarna sosul peste castraveti, se garniseste salata cu putina verdeata.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei