Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 castravete
- 2-3 catei de usturoi
- 50 g smantana
- 250 g iaurt
- 1 ceapa
- piper macinat
- 1 varf de cutit nucsoara
- 1 varf de cutit chimen
- 1 lingurita miere
- 1/2 legatura marar
- sare
Mod de preparare:
Castravetele se curata, se spala, se scurge bine si se taie cubulete. Se presara cu sare si se lasa sa se patrunda cel putin 10-15 minute. Separat, se amesteca bine smantana cu iaurtul, pana ce se obtine un sos neted. Se curata ceapa, se da pe razatoarea mica, se incorporeaza in sos si apoi se adauga usturoiul zdrobit, sarea, piperul, nucsoara, chimenul, mierea si mararul verde tocat.Se toarna sosul peste castraveti, se garniseste salata cu putina verdeata.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă