Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 castravete
- 2-3 catei de usturoi
- 50 g smantana
- 250 g iaurt
- 1 ceapa
- piper macinat
- 1 varf de cutit nucsoara
- 1 varf de cutit chimen
- 1 lingurita miere
- 1/2 legatura marar
- sare
Mod de preparare:
Castravetele se curata, se spala, se scurge bine si se taie cubulete. Se presara cu sare si se lasa sa se patrunda cel putin 10-15 minute. Separat, se amesteca bine smantana cu iaurtul, pana ce se obtine un sos neted. Se curata ceapa, se da pe razatoarea mica, se incorporeaza in sos si apoi se adauga usturoiul zdrobit, sarea, piperul, nucsoara, chimenul, mierea si mararul verde tocat.Se toarna sosul peste castraveti, se garniseste salata cu putina verdeata.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!