Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 castravete
- 2-3 catei de usturoi
- 50 g smantana
- 250 g iaurt
- 1 ceapa
- piper macinat
- 1 varf de cutit nucsoara
- 1 varf de cutit chimen
- 1 lingurita miere
- 1/2 legatura marar
- sare
Mod de preparare:
Castravetele se curata, se spala, se scurge bine si se taie cubulete. Se presara cu sare si se lasa sa se patrunda cel putin 10-15 minute. Separat, se amesteca bine smantana cu iaurtul, pana ce se obtine un sos neted. Se curata ceapa, se da pe razatoarea mica, se incorporeaza in sos si apoi se adauga usturoiul zdrobit, sarea, piperul, nucsoara, chimenul, mierea si mararul verde tocat.Se toarna sosul peste castraveti, se garniseste salata cu putina verdeata.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana