O mancare cu un gust deosebit, datorita combinatiei dintre pieptul de pui si mango.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...
  • 1 piept de pui
  • 1 mango
  • 6-7 ciuperci
  • 1 morcov mic
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 lingura sos de soia usturoi
  • cuisoare
  • cimbru
  • busuioc
  • ghimbir
  • oregano
  • foi de dafin
  • 1 lingurita ulei de masline virgin
  • 1 lingura vin alb

Mod de preparare:

Se prepara o marinata dintr-o lingura de vin, sos de soia, cuisoare, usturoi, foi de dafin, cimbru si piper. Pieptul de pui se taie fasii si se lasa la macerat in acest sos, pentru 1-2 ore. Ceapa se curata si se taie solzisori, morcovul se rade, ardeiul se taie fasii lungi, ciuperci felii subtiri, iar mango cubulete. Se inabusa in ulei de maslin ingredientele in aceasta ordine: intai ceapa, morcovul, pieptul de pui ardeiul, ciupercile si apoi cubuletele de mango. Se adauga mirodeniile: busuioc, ghimbir, oregano, piper negru sau rosu. Cand sunt aproape gata se adauga putin sos de soia si 1 lingura vin alb.

Citeste si:
Ponytail – o coafură actuală. Cum să obții o coadă sleek în doar...
Ponytail – o coafură actuală....


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri