Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 mango
- 6-7 ciuperci
- 1 morcov mic
- 1 ardei rosu
- 1 ceapa
- 1 lingura sos de soia usturoi
- cuisoare
- cimbru
- busuioc
- ghimbir
- oregano
- foi de dafin
- 1 lingurita ulei de masline virgin
- 1 lingura vin alb
Mod de preparare:
Se prepara o marinata dintr-o lingura de vin, sos de soia, cuisoare, usturoi, foi de dafin, cimbru si piper. Pieptul de pui se taie fasii si se lasa la macerat in acest sos, pentru 1-2 ore. Ceapa se curata si se taie solzisori, morcovul se rade, ardeiul se taie fasii lungi, ciuperci felii subtiri, iar mango cubulete. Se inabusa in ulei de maslin ingredientele in aceasta ordine: intai ceapa, morcovul, pieptul de pui ardeiul, ciupercile si apoi cubuletele de mango. Se adauga mirodeniile: busuioc, ghimbir, oregano, piper negru sau rosu. Cand sunt aproape gata se adauga putin sos de soia si 1 lingura vin alb.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana