Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 800 gr ciuperci proaspete
- 2 radacini de patrunjel
- 50 g unt
- 3 morcovi
- 8 linguri smantana
- 1 legatura de patrunjel
- 1 lingura faina
- 1 ceapa
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati ciupercile de coaja, le taiati felii si le inabusiti in unt. Morcovii, ceapa si radacina de patrunjel se curata, se spala si se pun la fiert in 2 l de apa. Dupa ce au fiert, se strecoara supa, se toarna peste ciuperci si se lasa sa fiarba cam 15-20 minute, la foc mic. Smantana o amestecati cu faina si cu doua linguri de supa si o adaugati la supa. Mai lasati sa fiarba cateva minute, dupa care adaugati patrunjel tocat, sare si piper daca mai este nevoie.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana