Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 800 gr ciuperci proaspete
- 2 radacini de patrunjel
- 50 g unt
- 3 morcovi
- 8 linguri smantana
- 1 legatura de patrunjel
- 1 lingura faina
- 1 ceapa
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati ciupercile de coaja, le taiati felii si le inabusiti in unt. Morcovii, ceapa si radacina de patrunjel se curata, se spala si se pun la fiert in 2 l de apa. Dupa ce au fiert, se strecoara supa, se toarna peste ciuperci si se lasa sa fiarba cam 15-20 minute, la foc mic. Smantana o amestecati cu faina si cu doua linguri de supa si o adaugati la supa. Mai lasati sa fiarba cateva minute, dupa care adaugati patrunjel tocat, sare si piper daca mai este nevoie.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă