Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 800 gr ciuperci proaspete
- 2 radacini de patrunjel
- 50 g unt
- 3 morcovi
- 8 linguri smantana
- 1 legatura de patrunjel
- 1 lingura faina
- 1 ceapa
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati ciupercile de coaja, le taiati felii si le inabusiti in unt. Morcovii, ceapa si radacina de patrunjel se curata, se spala si se pun la fiert in 2 l de apa. Dupa ce au fiert, se strecoara supa, se toarna peste ciuperci si se lasa sa fiarba cam 15-20 minute, la foc mic. Smantana o amestecati cu faina si cu doua linguri de supa si o adaugati la supa. Mai lasati sa fiarba cateva minute, dupa care adaugati patrunjel tocat, sare si piper daca mai este nevoie.
Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023