Ingrediente:
- 9 oua
- 250 g. zahar
- 1 pachet de unt
- 9 linguri faina
- 1 pachet zahar vanilat
- 1 litru lapte
Preparare:
Galbenusurile se freaca cu zaharul. Se adauga apoi untul topit si racit, laptele rece, albusurile batute spuma, zaharul vanilat si faina Se pune totul intr-o tava tapetata si se lasa 1 ora la cuptor, la foc foarte mic si pe pozitia cea mai de sus a cuptorului.
ATENTIE! 1 ora nu se deschide cuptorul ! Dupa o ora prajitura este gata. Prajitura are blat, crema si glazura! Foarte buna si gustoasa.
Mai multe retete delicioase putetid descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse