Ingrediente:
- 9 oua
- 250 g. zahar
- 1 pachet de unt
- 9 linguri faina
- 1 pachet zahar vanilat
- 1 litru lapte
Preparare:
Galbenusurile se freaca cu zaharul. Se adauga apoi untul topit si racit, laptele rece, albusurile batute spuma, zaharul vanilat si faina Se pune totul intr-o tava tapetata si se lasa 1 ora la cuptor, la foc foarte mic si pe pozitia cea mai de sus a cuptorului.
ATENTIE! 1 ora nu se deschide cuptorul ! Dupa o ora prajitura este gata. Prajitura are blat, crema si glazura! Foarte buna si gustoasa.
Mai multe retete delicioase putetid descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.