Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200g faina
- 1 lingurita rasa praf de copt
- 100g zahar
- 150g unt
- 200g ciocolata amaruie
- 100g frisca
- 100g stafide
- 300g cirese
Mod de preparare:
Intr-un bol amestecati, faina cu zaharul, praful de copt si untul. Framantati bine pana obtineti un aluat neted, pe care il dati la rece cam o ora. Decupati din el rondele de 5 cm diametru si le asezati intr-o tava unsa cu unt si le dati la cuptor, la foc repede, pentru 12-15 minute. Dupa ce s-au rumenit, la scoateti si le lasati sa se raceasca. Intre timp pregatiti glazura: pe un vas la bainmarie topiti ciocolata amaruie, iar dupa ce s-a topit, o amestecati bine cu frisca. Fursecurile se scufunda in ciocolata si apoi se scot, asezandu-se pe o folie de aluminiu. Le dati la rece pentru 3 ore, iar apoi le ornati cu cirese fara samburi si cu stafide.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară