Ingrediente:
- ciuperci albe
- 1 ceapa mare
- 2-3 catei de usturoi
- 150 gr sunca
- 1 legatura mica de patrunjel
- 1/2 ardei rosu
- cascaval ras
- ulei de masline,sare ,piper
Mod de preparare:
Ciupercile albe se spala,se sterg cu un servet curat sau hirtie de bucatarie.Se indeparteaza coditele,si se pastreaza pentru umplutura. Se toaca coditele ciupercilor.Se toaca marunt ceapa,ustroiul,ardeiul si patrunjelul iar sunca se taie marunt.Se pune ceapa la calit pina devine sticloasa/aurie.se adauga coditele tocate si ustroiul,se lasa putin laa prajit.Se adauga sunca,ardeiul,patrunjelul,si se mai lasa 5 minute la calit.Se umple ciupercutele ,se adauga cascaval si se da la cuptor pentru circa 30 minute.
Mai multe retete interesante veti regasi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare