Ingrediente:
- ciuperci albe
- 1 ceapa mare
- 2-3 catei de usturoi
- 150 gr sunca
- 1 legatura mica de patrunjel
- 1/2 ardei rosu
- cascaval ras
- ulei de masline,sare ,piper
Mod de preparare:
Ciupercile albe se spala,se sterg cu un servet curat sau hirtie de bucatarie.Se indeparteaza coditele,si se pastreaza pentru umplutura. Se toaca coditele ciupercilor.Se toaca marunt ceapa,ustroiul,ardeiul si patrunjelul iar sunca se taie marunt.Se pune ceapa la calit pina devine sticloasa/aurie.se adauga coditele tocate si ustroiul,se lasa putin laa prajit.Se adauga sunca,ardeiul,patrunjelul,si se mai lasa 5 minute la calit.Se umple ciupercutele ,se adauga cascaval si se da la cuptor pentru circa 30 minute.
Mai multe retete interesante veti regasi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse