Ingrediente:
- ciuperci albe
- 1 ceapa mare
- 2-3 catei de usturoi
- 150 gr sunca
- 1 legatura mica de patrunjel
- 1/2 ardei rosu
- cascaval ras
- ulei de masline,sare ,piper
Mod de preparare:
Ciupercile albe se spala,se sterg cu un servet curat sau hirtie de bucatarie.Se indeparteaza coditele,si se pastreaza pentru umplutura. Se toaca coditele ciupercilor.Se toaca marunt ceapa,ustroiul,ardeiul si patrunjelul iar sunca se taie marunt.Se pune ceapa la calit pina devine sticloasa/aurie.se adauga coditele tocate si ustroiul,se lasa putin laa prajit.Se adauga sunca,ardeiul,patrunjelul,si se mai lasa 5 minute la calit.Se umple ciupercutele ,se adauga cascaval si se da la cuptor pentru circa 30 minute.
Mai multe retete interesante veti regasi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”