Un desert savuros si aromat, tiramisu din piscoturi.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Primăvara vine cu noutăți de la Nestlé
Primăvara vine cu noutăți de...
  • 450 g piscoturi
  • 225 g mascarpone
  • 225 g frisca
  • 5 galbenusuri
  • 1 albus ou batut spuma
  • 150 g zahar
  • 1 pahar de rom
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 esenta rom
  • cacao
  • ness pentru inmuiat piscoturile

Mod de preparare:

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se obtine o compozitie cremoasa. Amestecand usor se adauga mascarpone, frisca batuta spuma, albusul batut spuma, esenta de rom si zaharul vanilat. Se amesteca pana se omogenizeaza. Intr-o tava se asaza un strat crema de mai sus, un strat piscoturi insiropate in ness, un alt strat de crema, un alt strat piscoturi si se incheie cu un strat de crema dispusa uniform cu ajutorul unei spatule. Deasupra se pudreaza cu un strat de cacao. Se tine la frigider cel putin 3 ore inainte de servire.

Citeste si:
IEHANA: waiting for summer
IEHANA: waiting for summer


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri