Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 450 g piscoturi
- 225 g mascarpone
- 225 g frisca
- 5 galbenusuri
- 1 albus ou batut spuma
- 150 g zahar
- 1 pahar de rom
- 1 plic zahar vanilat
- 1 esenta rom
- cacao
- ness pentru inmuiat piscoturile
Mod de preparare:
Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se obtine o compozitie cremoasa. Amestecand usor se adauga mascarpone, frisca batuta spuma, albusul batut spuma, esenta de rom si zaharul vanilat. Se amesteca pana se omogenizeaza. Intr-o tava se asaza un strat crema de mai sus, un strat piscoturi insiropate in ness, un alt strat de crema, un alt strat piscoturi si se incheie cu un strat de crema dispusa uniform cu ajutorul unei spatule. Deasupra se pudreaza cu un strat de cacao. Se tine la frigider cel putin 3 ore inainte de servire.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară