Dificultate: redusa
Ingrediente:
O gustare dulce pentru Dragobete

- 450 g piscoturi
- 225 g mascarpone
- 225 g frisca
- 5 galbenusuri
- 1 albus ou batut spuma
- 150 g zahar
- 1 pahar de rom
- 1 plic zahar vanilat
- 1 esenta rom
- cacao
- ness pentru inmuiat piscoturile
Mod de preparare:
Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se obtine o compozitie cremoasa. Amestecand usor se adauga mascarpone, frisca batuta spuma, albusul batut spuma, esenta de rom si zaharul vanilat. Se amesteca pana se omogenizeaza. Intr-o tava se asaza un strat crema de mai sus, un strat piscoturi insiropate in ness, un alt strat de crema, un alt strat piscoturi si se incheie cu un strat de crema dispusa uniform cu ajutorul unei spatule. Deasupra se pudreaza cu un strat de cacao. Se tine la frigider cel putin 3 ore inainte de servire.
Planul Nestlé EMENA pentru emisii nete zero până în 2050

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?