Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 450 g piscoturi
- 225 g mascarpone
- 225 g frisca
- 5 galbenusuri
- 1 albus ou batut spuma
- 150 g zahar
- 1 pahar de rom
- 1 plic zahar vanilat
- 1 esenta rom
- cacao
- ness pentru inmuiat piscoturile
Mod de preparare:
Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se obtine o compozitie cremoasa. Amestecand usor se adauga mascarpone, frisca batuta spuma, albusul batut spuma, esenta de rom si zaharul vanilat. Se amesteca pana se omogenizeaza. Intr-o tava se asaza un strat crema de mai sus, un strat piscoturi insiropate in ness, un alt strat de crema, un alt strat piscoturi si se incheie cu un strat de crema dispusa uniform cu ajutorul unei spatule. Deasupra se pudreaza cu un strat de cacao. Se tine la frigider cel putin 3 ore inainte de servire.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei