Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 iaurturi
- 3 pahare faina
- 3 pahare zahar
- 1 lingurita bicarbonat
- 1 ou
- 420 g Finetti
- 1 l lapte
- 200 gr. nuca de cocos
Mod de preparare:
Iaurtul se amesteca cu zaharul, faina, oul si bicarbonatul. Aluatul rezultat se asaza intr-o tava tapetata cu unt si faina si se da la cuptorul incins pentru 35 de minute. Cand -s-a copt, se lasa la racit dupa care se taie cuburi medii. Intre timp, se prepara o crema din finetti si lapte, pe baie de aburi. In crema fierbinte se adauga cuburile reci, se insiropeaza bine, iar apoi se trece prin nuca de cocos.
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri