Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 100 gr. nuci
- 1, 1 kg. zahar
- 1 baton vanilie
- 1 lamaie
- 3 pahare apa
Mod de preparare:
Se aleg nucile verzi, se curata de coaja verde si se pun in apa rece, de preferat cu 48 de ore inainte de a se prepara dulceata, schimband apa de 3-4 ori/zi. Nucile se scot din apa rece, se scufunda in apa clocotita, se fierb timp de 10 minute si apoi se rastoarna intr-o sita. In siropul fierbinte se pun nucile, vanilie si zeama de lamiie. Dupa ce dulceata a dat in clocot se ia de pe foc. Cind s-a racit, se fierbe inca o data si aceasta operatiune se repeta de trei ori. Se stinge focul, se lasa sa se raceasca, dupa care se pune in borcane.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?