Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 100 gr. nuci
- 1, 1 kg. zahar
- 1 baton vanilie
- 1 lamaie
- 3 pahare apa
Mod de preparare:
Se aleg nucile verzi, se curata de coaja verde si se pun in apa rece, de preferat cu 48 de ore inainte de a se prepara dulceata, schimband apa de 3-4 ori/zi. Nucile se scot din apa rece, se scufunda in apa clocotita, se fierb timp de 10 minute si apoi se rastoarna intr-o sita. In siropul fierbinte se pun nucile, vanilie si zeama de lamiie. Dupa ce dulceata a dat in clocot se ia de pe foc. Cind s-a racit, se fierbe inca o data si aceasta operatiune se repeta de trei ori. Se stinge focul, se lasa sa se raceasca, dupa care se pune in borcane.
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024