IN ACEST ARTICOL:
Iti recomandam o ciorba de pui a la grec foarte delicioasa si foarte hranitoare.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 kg pui
  • 2,5 I apa
  • 200 g morcovi
  • 200 g radacina pastarnac si patrunjel
  • 100 g telina
  • 200 g ceapa
  • 100 g orez
  • 250 g smantana
  • 50 g faina
  • 3 oua
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

Mod de preparare:

Se curata zarzavaturile, se spala si se taie cuburi. Se calesc in ulei cu putina apa. Puiul se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare. Se adauga apoi zarzavatul inabusit si bucatile de pui. In timpul fierberii se arunca spuma. Orezul se aduna de impuritati, se spala, se scurge si se pune la fiert separat. Dupa ce a fiert, puiul se scoate, se dezoseaza si se taie fasii, timp in care se adauga in supa orezul fiert si apoi carnea. Se pregateste sosul pentru dres din galbenusurile batute bine, smantana frecata si faina amestecata cu o lingura de ciorba. Se amesteca bine compozitia si se adauga in vasul cu ciorba. Se potriveste cu sare si se adauga patrunjelul tocat marunt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tarhonul: Ce Este, Beneficii, Proprietăți și la Ce se Folosește (Condiment) Ce să mănânci în vacanță: cum să te bucuri de gusturi noi echilibrat, fără regrete, oriunde ai merge Praz: beneficii, rețete și cultivare - ghid complet pentru mâncăruri fine și recolte bogate de praz

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri