Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg pui
- 2,5 I apa
- 200 g morcovi
- 200 g radacina pastarnac si patrunjel
- 100 g telina
- 200 g ceapa
- 100 g orez
- 250 g smantana
- 50 g faina
- 3 oua
- 100 ml ulei
- 1 legatura patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Se curata zarzavaturile, se spala si se taie cuburi. Se calesc in ulei cu putina apa. Puiul se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare. Se adauga apoi zarzavatul inabusit si bucatile de pui. In timpul fierberii se arunca spuma. Orezul se aduna de impuritati, se spala, se scurge si se pune la fiert separat. Dupa ce a fiert, puiul se scoate, se dezoseaza si se taie fasii, timp in care se adauga in supa orezul fiert si apoi carnea. Se pregateste sosul pentru dres din galbenusurile batute bine, smantana frecata si faina amestecata cu o lingura de ciorba. Se amesteca bine compozitia si se adauga in vasul cu ciorba. Se potriveste cu sare si se adauga patrunjelul tocat marunt.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?