Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg pui
- 2,5 I apa
- 200 g morcovi
- 200 g radacina pastarnac si patrunjel
- 100 g telina
- 200 g ceapa
- 100 g orez
- 250 g smantana
- 50 g faina
- 3 oua
- 100 ml ulei
- 1 legatura patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Se curata zarzavaturile, se spala si se taie cuburi. Se calesc in ulei cu putina apa. Puiul se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare. Se adauga apoi zarzavatul inabusit si bucatile de pui. In timpul fierberii se arunca spuma. Orezul se aduna de impuritati, se spala, se scurge si se pune la fiert separat. Dupa ce a fiert, puiul se scoate, se dezoseaza si se taie fasii, timp in care se adauga in supa orezul fiert si apoi carnea. Se pregateste sosul pentru dres din galbenusurile batute bine, smantana frecata si faina amestecata cu o lingura de ciorba. Se amesteca bine compozitia si se adauga in vasul cu ciorba. Se potriveste cu sare si se adauga patrunjelul tocat marunt.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară