Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pachet de paste fundite
- 3 mere rosii
- 3 mere verzi
- 3 linguri de miere
- 0,5 kg struguri negri
- 50 g alune de padure maruntite
- scortisoara
- 1 lamaie
Mod de pregatire:
Fierbeti pastele in apa cu putin ulei si un praf de sare. Le limpeziti cu apa si le lasati sa se scurga. Spalati merele, le taiati cubulete si le stropiti cu zeama de lamaie. Boabele de struguri le spalati si le taiti pe
jumatate. Intr-un castron, amestecati merele, strugurii, mierea, alunele taiate marunt si presarati scortisoara. Compozitia se rastoarna peste pastele fierte si se amesteca usor. Se serveste rece.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse