Timp de preparare: 1 ora
Ingrediente: 700 g carne tocata(amestec vita, porc), 5 buc morcovi mari (fiindca au fost f. mari i-am taiat in doua si se vad multi pe farfurie), 2 felii telina dintro telina f. mare, 4 radacini de patrunjel, 2 cepe, o mana de ardei gras, 2 oua, usturoi, bulion, patrunjel verde, 2 lingurite piper, sare dupa gust, 1 lingurita boia, vegeta dupa gust, o cescuta orez, 1 lingura faina alba
Mod de preparare: Punem la fiert 3,5 litri apa. Cand apa fierbe adaugam zarzavatul curatat, spalat, taiat dupa preferinta. Intre timp pregatim perisoarele din: carne, piper, boia, putina sare, cele 2 oua, orez, 1 lingura faina alba, pe care le framantam foarte bine. Cu mana inmuiata in apa formam perisoare din compozitia bine framantata, pe care le asezam pe o farfurie si apoi le punem la fiert in oala cu zarzavat, adaugam vegeta. Se fierb la foc potrivit cam 20 minute, adaugam bulionul, lasam sa clocoteasca putin, potrivim de sare, stingem focul si adaugam verdeata tocata marunt.

Ciorba de perisoare se poate servi cu smantana.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul dulcesarat.blogspot.com
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri