Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g spanac
- 800 g cartofi
- sare
- 1 ceapa
- 40 g seminte de floarea- soarelui
- 1 lingura unt
- 200 g branza de burduf
- piper
- 150 g cascaval
- unt
Mod de preparare:
Spanacul se spala si se fierbe cateva minute, dupa care se scurge, se lasa sa se raceasca si se toaca mai mare. Cartofii se spala bine si se fierb 20 de minute in apa cu sare. Ceapa se taie marunt, iar semintele de floarea-soarelui se prajesc intr-o tigaie fara ulei, se scot si se pun deoparte. Se incinge untul si se caleste putin ceapa, apoi se adauga spanacul. Se caleste cateva minute, iar apoi se adauga branza sfaramata si semintele de floarea-soarelui. Se condimenteaza cu sare si piper. Cartofii se curata de coaja si se taie in doua (pe lung) se scobesc cu o lingurita, lasandu-li-se o margine ingusta. Miezul de
cartofi se adauga la compozitia de spanac, se adauga sare si apoi se umplu cu ea cartofii. Se aseaza intr-o forma unsa cu unt, se presara cu cascavalul ras si se baga la cuptorul incins. Se lasa sa se rumeneasca circa 20 de minute, se scot si se servesc fierbinti.

Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie