Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g spanac
- 800 g cartofi
- sare
- 1 ceapa
- 40 g seminte de floarea- soarelui
- 1 lingura unt
- 200 g branza de burduf
- piper
- 150 g cascaval
- unt
Mod de preparare:
Spanacul se spala si se fierbe cateva minute, dupa care se scurge, se lasa sa se raceasca si se toaca mai mare. Cartofii se spala bine si se fierb 20 de minute in apa cu sare. Ceapa se taie marunt, iar semintele de floarea-soarelui se prajesc intr-o tigaie fara ulei, se scot si se pun deoparte. Se incinge untul si se caleste putin ceapa, apoi se adauga spanacul. Se caleste cateva minute, iar apoi se adauga branza sfaramata si semintele de floarea-soarelui. Se condimenteaza cu sare si piper. Cartofii se curata de coaja si se taie in doua (pe lung) se scobesc cu o lingurita, lasandu-li-se o margine ingusta. Miezul de
cartofi se adauga la compozitia de spanac, se adauga sare si apoi se umplu cu ea cartofii. Se aseaza intr-o forma unsa cu unt, se presara cu cascavalul ras si se baga la cuptorul incins. Se lasa sa se rumeneasca circa 20 de minute, se scot si se servesc fierbinti.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana