Aromata si satioasa, aceasta salata din piept de pui este potrivita atat la pranza, dar si la cina.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
10 motive pentru a bea Prosecco
10 motive pentru a bea Prosecco
  • 500 gr. piept de pui
  • 500 gr. morcov
  • 500 gr. telina
  • 300 gr. mere
  • 250 gr. maioneza
  • 2 lamai
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare. Legumele se spala, se curata si se taie julien. Dupa ce a fiert, pieptul de pui se taie cuburi mici se amesteca cu legumele,; maioneza, zeama de la o lamaie si condimentele. Se asaza salata in boluri se decoreaza cu felii de rosie si felii de lamaie.

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri