Dificultate: redusa
Ingrediente:
Pregătirea de primăvară: 3 proceduri care reduc stratul adipos și...

- 500 gr. piept de pui
- 500 gr. morcov
- 500 gr. telina
- 300 gr. mere
- 250 gr. maioneza
- 2 lamai
- 2 ardei grasi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare. Legumele se spala, se curata si se taie julien. Dupa ce a fiert, pieptul de pui se taie cuburi mici se amesteca cu legumele,; maioneza, zeama de la o lamaie si condimentele. Se asaza salata in boluri se decoreaza cu felii de rosie si felii de lamaie.
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?