Dificultate: redusa
Ingrediente:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică

- 5 mere
- 300 g zahar
- 160 g faina
- 3 oua
- 100 ml smantana groasa
- 160 g unt
- 50 g stafide
- 50 g migdale
- curatate si taiate feliute
- 50 ml rom
- 1 praf de scortisoara
Mod de preparare:
Merele se curata, se taie in patru si se scot samburii. Se aranjeaza intr-o tava, se pudreaza cu scortisoara, apoi se adauga 50 g de zahar si 80 g unt taiat marunt. Se da la cuptor sa coaca, amestecand din cand in cand merele. Intr-un castron se bat ouale cu 200 g zahar, smantana, 50 g unt topit, faina si stafide. Intre timp, se taie marunt migdalele si lipesc pe peretii si fundul unei forme unse cu unt. Dupa ce s-au copt, se asaza merele coapte in acest vas. Se varsa compozitia cu oua peste mere si se da totul la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Se scoate prajitura din cuptor, se lasa sa se raceasca dupa care se scoate din forma. Se pune la fiert 3 linguri de apa cu zaharul ramas pana se topeste zagarul, se ia de pe foc, se adauga romul si cum acest sirop se unge prajitura.
Sylfirm X, inovație în estetică - microneedling și radiofrecvență...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?