Avem nevoie de:
- 400 g paste
- cascaval
- sunca
- maioneza
- gogosari murati
- castraveti murati
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierb pastele dupa instructiuni, iar dupa ce sunt fierte le scurgem si le dam printr-un jet de apa rece.
In timp ce pastele fierb se taie cubulete sau feliute cascavalul, sunca si muraturile.
Amestecam pastele cu restul ingredientelor, adaugam si maioneza, apoi condimentam si.....gata salata.
Buna, rapida si foarte consistenta !
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei