Avem nevoie de:
- 400 g paste
- cascaval
- sunca
- maioneza
- gogosari murati
- castraveti murati
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierb pastele dupa instructiuni, iar dupa ce sunt fierte le scurgem si le dam printr-un jet de apa rece.
In timp ce pastele fierb se taie cubulete sau feliute cascavalul, sunca si muraturile.
Amestecam pastele cu restul ingredientelor, adaugam si maioneza, apoi condimentam si.....gata salata.
Buna, rapida si foarte consistenta !
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!