Avem nevoie de:
- 400 g paste
- cascaval
- sunca
- maioneza
- gogosari murati
- castraveti murati
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierb pastele dupa instructiuni, iar dupa ce sunt fierte le scurgem si le dam printr-un jet de apa rece.
In timp ce pastele fierb se taie cubulete sau feliute cascavalul, sunca si muraturile.
Amestecam pastele cu restul ingredientelor, adaugam si maioneza, apoi condimentam si.....gata salata.
Buna, rapida si foarte consistenta !
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”