Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de peste
- 1 morcov
- 2 cepe potrivite
- 1 capatana de usturoi
Pentru sos:
- 1 pahar de apa
- bulion
- sare
- 1 pahar de vin
- piper
- foi de dafin
- 100 ml ulei
Mod de preparare:
Se curata pestele de solzi si organe si se spala bine. Se portioneaza si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Legumele se spala si se curata. Ceapa se taie inele, iar morcovii rondele si se adauga in tava. Se prepara sosul: bulionul se dilueaza cu apa, se adauga condimentele si vin si se amesteca bine. Se toarna in tava peste legume si peste. Se adauga si usturoiul, dupa care tava se introduce la cuptor pana ce pestele se rumeneste. Se serveste calda cu mamaliga.
Pestele se curata de solzi, i se scot intestinele, se spala bine. Se
aseaza intr-o tava gata portionat. Se adauga celelalte ingrediente, morcovii - taiati
suvite, iar ceapa - taiata pestisori. Se da la cuptor 3/4 h
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie