Unde mai pui ca a fost scuza perfecta sa mai mananc niste germeni (de soia in cazul asta) care ma fascineaza total - sunt asa pretty si sanatosi (se gasesc la Auchan, Real, Cora - 3.5 Ron cutia)
In timp ce am lasat 5 minute taiteii de orez (cam 300g - am pus asa, ochiometric, pentru 2 persoane flamande) sa se inmoaie intr-un bol, cu apa fiarta peste ei, am taiat fasii subtiri cateva legume ratacite in frigider: 2 fire de ceapa verde, 1 morcov, un ardei rosi, 1 castravete, 1/2 de ardei iute si 4 ciuperci.
Am sarat si piperat o bucata de vita (din aia gata transata, pentru friptura - a mea avea vreo 300g) si am perpelit-o pe gratarul incins, 3 minute pe fiecare parte (I was going for "rare" si exact asta am obtinut - "medium rare" ca sa manance si barbarul de Alex :p)
Dupa 3 minute am scurs taiteii si i-am amestecat cu legumele feliate si cu jumatate din germeni. Le-am facut un dressing din 2 linguri de otet de orez, 2 linguri de sos dulce acrisor, 1 lingura de sos de soia si 1 lingurita ulei de susan (daca aveti, merge bine si 1 lingura de sos de peste - iar daca nu aveti sa sugerez sa faceti o expedietie pana la Dragonul Rosu, sa va minunati de toate grozaviile de acolo si sa stock up on chinese spices :D)
Am asezat calare peste situatie vita feliata, inca niste germeni si asta a fost tot! Chopstick away :D
Pe blogul leblogpiquant.blogspot.com puteti descoperi mai multe retete delicioase.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară