Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 pahare faina
- 1,5 pahar de zahar
- 3/4 pahar cacao
- 2 oua
- 2 lingurite de praf de copt
- 1 lingurita de bicarbonat
- 1 virf de cutit de sare
- 1/2 pahar de ulei
- 1 pahar lapte caldut
- 1 pahar apa fierbinte(clocotita)
- 1 nucsoara(rasa)
- 1 lingurita de scortisoara
- 1/2 linguita de cuisoare
- 1 pumn de nuci tocate
Mod de preparare:
Intr-un castron mai mare, amestecati: faina, praful de copt, cacaua, zaharul, nucile, sarea, nucsoara, scortisoara si cuisoarele. Adaugati apoi ouale intregi, uleiul, laptele caldut si bicarbonatul stins cu putin otet. Treptat adaugati apa fierbinte si amestecati pana ce totul devine omogen. Aceasta compozitie se pune intr-o forma rotunda, unsa cu unt si tapetata cu faina, dupa care o introduceti la cuptorul incins pentru 50 de minute. Cand s-a rumenit puteti presara zahar pudra.
Incearca si aceasta reteta de chec cu spuma de visine!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară