12:05, 27 Mai 2011 publicat în Retete culinare

Ciuperci umplute la cuptor, o adevarata delicatesa culinara. Aceste ciuperci umplute la cuptor sunt foarte gustoase si foarte hranitoare.

Dificultate: redusa

  • Ingrediente:
  • 500g ciuperci
  • 100g cascaval
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei usturoi
  • 50g ulei
  • patrunjel poaspatsau marar
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Citeste si:
Avantajele și beneficiile drenajului limfatic
Avantajele și beneficiile...

Alegeti ciuperci potrivit de mari. Le spalati, le scurget de apa, le luati cojita si apoi le scoateti piciorusele, pe care le taiati feliute cat mai mici. Curatati ceapa si usturoiul, le tocati marunt, dupa care le caliti impreuna cu piciorusele de ciuperci tocate marunt. Le luati de pe foc si presarati deasupra cascaval ras, patrunjel tocat marunt si piper. Cu acest amestec umpleti palariile ciupercilor. Aranjari toate palariile cu gura in sus, iar in fiecare puneti cate o bucatica de unt. Ungeti o tava cu ulei, asezati in ea ciupercile umplute si le dati la cuptorul bine incins, la foc mediu, aproximativ 15-20 minute, pana se patrund bine. Le serviti calde, iar deasupra puteti adauga smantana.

Citeste si:
Poftele in sarcina – cand si de ce apar
Poftele in sarcina – cand si...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri