Dificultate: redusa
- Ingrediente:
- 500g ciuperci
- 100g cascaval
- 1 ceapa mica
- 2 catei usturoi
- 50g ulei
- patrunjel poaspatsau marar
- piper
- sare
Mod de preparare:
Alegeti ciuperci potrivit de mari. Le spalati, le scurget de apa, le luati cojita si apoi le scoateti piciorusele, pe care le taiati feliute cat mai mici. Curatati ceapa si usturoiul, le tocati marunt, dupa care le caliti impreuna cu piciorusele de ciuperci tocate marunt. Le luati de pe foc si presarati deasupra cascaval ras, patrunjel tocat marunt si piper. Cu acest amestec umpleti palariile ciupercilor. Aranjari toate palariile cu gura in sus, iar in fiecare puneti cate o bucatica de unt. Ungeti o tava cu ulei, asezati in ea ciupercile umplute si le dati la cuptorul bine incins, la foc mediu, aproximativ 15-20 minute, pana se patrund bine. Le serviti calde, iar deasupra puteti adauga smantana.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară