Dificultate: redusa
- Ingrediente:
- 500g ciuperci
- 100g cascaval
- 1 ceapa mica
- 2 catei usturoi
- 50g ulei
- patrunjel poaspatsau marar
- piper
- sare
Mod de preparare:
Alegeti ciuperci potrivit de mari. Le spalati, le scurget de apa, le luati cojita si apoi le scoateti piciorusele, pe care le taiati feliute cat mai mici. Curatati ceapa si usturoiul, le tocati marunt, dupa care le caliti impreuna cu piciorusele de ciuperci tocate marunt. Le luati de pe foc si presarati deasupra cascaval ras, patrunjel tocat marunt si piper. Cu acest amestec umpleti palariile ciupercilor. Aranjari toate palariile cu gura in sus, iar in fiecare puneti cate o bucatica de unt. Ungeti o tava cu ulei, asezati in ea ciupercile umplute si le dati la cuptorul bine incins, la foc mediu, aproximativ 15-20 minute, pana se patrund bine. Le serviti calde, iar deasupra puteti adauga smantana.
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro