2. Pregatim o oala de aprox 5 litri, punem apa, o lingurita de sare si restul de ulei. Iar in momentul cand apa a inceput sa fiarba, punem si pastele la fiert. Acestea au nevoie aproximativ de 7-8 min. pentru fierbere.
3. Adaugam la fructele de mare toate mirodeniile, cate putin din sare si piper, o jumatate cana de apa, punem un capac si asteptam sa fiarba putin (aprox. 5 min).
paste cu fructe mare
4. Scoatem pastele, le trecem printr-un jet de apa rece si le asezam in farfurii.
5. Scoatem capacul de la tigaia cu fructele de mare, inchidem focul si punem smantana. Mestecam bine pana ce se omogenizeaza, gustam si daca este nevoie se mai adauga putina sare.
6. Asezam sosul deasupra pastelor si cina este gata!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul culinare.tv
Angajații din România ar putea beneficia de încă o zi liberă
Șir de cutremure în Arad și Dâmbovița, în mai puțin de o zi. Ce magnitudini au avut seismele
Greva generală afectează şi școlile speciale: părinții au fost chemați să-și ia copiii acasă
Angajații din Sănătate amenință cu proteste. Vor să strângă semnături pentru greva generală