Avem nevoie de:
- cartofi mai lunguieti
- cascaval (sau orice alta branza)
- salam
- sare
- piper
- ceapa
Mod de preparare:
Se curata cartofii si apoi se taie felii mai grosute, dar fara a le taia de tot.
Se aseaza fiecare cartof pe o bucata de folie de aluminiu si apoi se "impaneaza" cartofii. Se adauga in fiecare taietura cate o felie de branza,salam, iar deasupra se aseaza felii de ceapa. Se condimenteaza cu sare si piper apoi se infasoara in folie si se dau la cuptor aproximativ 40 min. Ca sa vedeti daca sunt facuti infingeti furculita in cartof si in functie de cat de usor intra sunt sau nu gata.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă