Avem nevoie de:
- cartofi mai lunguieti
- cascaval (sau orice alta branza)
- salam
- sare
- piper
- ceapa
Mod de preparare:
Se curata cartofii si apoi se taie felii mai grosute, dar fara a le taia de tot.
Se aseaza fiecare cartof pe o bucata de folie de aluminiu si apoi se "impaneaza" cartofii. Se adauga in fiecare taietura cate o felie de branza,salam, iar deasupra se aseaza felii de ceapa. Se condimenteaza cu sare si piper apoi se infasoara in folie si se dau la cuptor aproximativ 40 min. Ca sa vedeti daca sunt facuti infingeti furculita in cartof si in functie de cat de usor intra sunt sau nu gata.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?