Avem nevoie de:
- cartofi mai lunguieti
- cascaval (sau orice alta branza)
- salam
- sare
- piper
- ceapa
Mod de preparare:
Se curata cartofii si apoi se taie felii mai grosute, dar fara a le taia de tot.
Se aseaza fiecare cartof pe o bucata de folie de aluminiu si apoi se "impaneaza" cartofii. Se adauga in fiecare taietura cate o felie de branza,salam, iar deasupra se aseaza felii de ceapa. Se condimenteaza cu sare si piper apoi se infasoara in folie si se dau la cuptor aproximativ 40 min. Ca sa vedeti daca sunt facuti infingeti furculita in cartof si in functie de cat de usor intra sunt sau nu gata.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară