Am gasit baby-dovleceii astia in piata si mi-au facut pe loc cu ochiul. Unde mai pui ca au fost si un chilipir: 2 kilograme = 5 ron! Asa ca pregatiti-va de o avalansa de retete cu dovlecei! Prima transa (adica vreo 20 dintre ei - dar avand in vedere ca sunt cat un deget, nu-s asa multi cum suna; daca nu gasiti, ii puteti inlocui cu 3 dovlecei normali) au sfarsit in tigaie, impreuna cu 1 lingura de ulei de masline extravirgin, 2 catei de usturoi feliati subtire si frunzulitele de la cateva fire de cimbru + sare si piper. S-au perpelit la foc iute 4-5 minute si gata au fost! (Alex a primit si 3 ciocanele de pui pe post de garnitura, si a zis ca sunt tare buni!)
De tinut minte: au devenit si mai buni au devenit dupa ce am sfaramat si un pic de telemea peste!
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul leblogpiquant.blogspot.com
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse