Dificultate: redusa
Ingrediente:
Lecitina: îmbunătățește memoria, imunitatea și sănătatea ficatului

- 1 tulpina de praz
- 1 radacina de telina
- 2 morcovi
- 200 g varza de Bruxelles
- 100 g conopida
- 100 g fasole verde
- 100 g mazare
- 1 lingura unt
- 1 ceapa
- 4 cartofi
- sare
- piper macinat
- 1 varf de cutit nucsoara
- 250 g fidea
- 100 g smantana
- 2 linguri patrunjel verde tocat
Mod de preparare:
Legumele se spala, se curata su se taie astfel: prazul - rondele, telina - cubulete, iar morcovii - felii subtiri. Se spala varza de Bruxelles si buchetelele de conopida si se lasa sa se scurga. Fasolea curatata si spalata se rupe in doua. Intr-o cratita se incinge ulei si se rumeneste ceapa taiata marunt, pana ce devine sticloasa. Se adauga cartofii curatati de coaja si taiati bucati potrivite, se calesc si ei cateva minute, dupa care se acopera cu zeama de zarzavat si se lasa pe foc sa dea in clocot. Se pun apoi pe rand si celelalte legume si se fierb pana ce sunt bine patrunse. Se condimenteaza ciorba cu sare, piper si nucsoara si se adauga fideaua. Se adauga smantana, se presara patrunjelul tocat si se serveste imediat.
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?