Nu prea stiu unde zboara timpul ... cand m-am uitat la data ultimei postari, m-am speriat, a trecut aproape o luna ... Intre timp, bineinteles ca am mancat :)), dar mai putine "nouta
ti" am pe stoc de data asta.Sa incepem ... pulpa de pui cu mar ... mai "exotic" nitel; cautam pe internet o reteta si am dat cautare pentru "pulpa de pui"; printre muuuuuullltele retete gasite, care mai de care mai apetisanta, mi-a atras atentia una cu mere; am adaptat-o nitel pentru Toni si a iesit o chestie foarte interesanta; un gust aparte, foarte bun, raacoritor.
Am folosit:
- o pulpa de pui
- 2 mere
- 1 cartof dulce
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri ulei de samburi de struguri
- putin marar, putin cardamon
- 1/2 lamaie
Am taiat feliute subtiri usturoiul si l-am indesat sub pielita puiului. Am curatat merele si cartoful si le-am facut cubulete, iar lamaia am taiat-o feliute; lamaia, usturoiul si pielita puiului le-am aruncat cand a fost gata mancarica, le-am adaugat pentru gust si arome. Am pus uleiul in vasul lui Toni, merele, cartoful, puiul (pe care am presarat marar si cardamon) si lamaia, precum si o cana de apa; nu am pus foarte multa apa, pentru ca oricum isi lasa marul destula; in plus, am pastrat capacul pe vas pana la sfarsitul coacerii. La cuptor am tinut cam o ora si jumatate.
Aromele s-au amestecat intr-un mod tare placut. Merita incercat!
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul Oanei Savu
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie