12:05, 17 Mai 2011 publicat în Retete culinare

Preparati o delicioasa supa de urzici. Supa de urzici este foarte sanatoasa si are multe vitamine.

Dificultate: redusa

Ingrediente :

Citeste si:
5 obiceiuri culinare din Japonia mai mult decât interesante
5 obiceiuri culinare din...
  • 2 kg. de frunze de urzici curatate si spalate
  • 1,5 l apa
  • 30 g. unt
  • 3 linguri faina
  • 25-50 g arpagic
  • 2 cuburi concentrate de supa de vaca
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Lasati urzicile sa fiarba pana se inmoaie, de obicei 5-10 minute este destul. Separati lichidul de urzici. Amestecati urzicile si arpagicul (taiat si curatat in cuburi mici). Puteti folosi si mixterul. Important este ca rezultatul sa fie o pasta. Topiti untul intr-o oala adanca, adaugati faina si amestecati in continuu la foc moderat. Ad

Citeste si:
Rețeta unui chef celebru: 'Linguine 5 gusturi ale prospețimii' cu...
Rețeta unui chef celebru:...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri