O mancare simpla si rapida: urzici batute. Perfecte pentru zilele de post sau pentru vegetarieni.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 kg urzici
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita bulion
  • sare

Mod de preparare:

Urzicile se aleg, se spala in multe ape si se oparesc in apa clocotita cu sare. Se lasa sa fiarba pana se moaie, se scurg de apa si se dau prin sita adaugand pentru a le inmuia, cate o lingurita din zeama in care au fiert. Se pun intr-o cratita la foc, se adauga sare, ulei, bulion si faina amestecand mereu cu lingura pina incep sa se umfle.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Urzici batute.