O reteta inedita de sezon!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2Kg de urzici fierte;
  • 4 oua;
  • 1 pachet foietaj pt. placinta;
  • 2 cuburi margarina sau unt
  • 2-3 cepe;
  • 1/2 cana ulei

Mod de preparare:

Urzicile se fierb (eventual cu o zi inainte de preparare),se scurg foarte foarte bine.

Preparare: se calesc- ceapa in ulei, urzicile impreuna cu 2-3 linguri de faina si se lasa sa se raceasca.Se adauga 3 oua in compozitia racita.

Se unge o tava cu margarina/unt,se aseaza o foaie de foietaj se adauga compozitia de urzici, ca apoi sa se acopere totul cu cea de-a II-a foie( de foietaj). Se unge cu ou pe deasupa si se introduce in cuptor pentru aproximativ 30 de minute la foc mediu.

O reteta propusa de: Monica Ileana Calinoiu (1977)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Drob de urzici.