Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 450 g cartofi dulci
- 450 g praz
- 450 g pastarnac
- 100 alune (nesarate)
- 100 g masline negre
- 100 g paste fainoase
- 1 ceapa
- 1,2 l supa de legume
- 1 lingurita boia de ardei iute
- 400 g tomate
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Se curata si se spala bine cartofii, prazul, pastarnacul si ceapa. Se taie ceapa, se caleste in putin ulei, se adauga apoi prazul taiat felii, pastarnacul si cartofii taiati mai mari. Se caleste totul pana devin aurii, se adauga boiaua de ardei, tomatele si se stinge cu supa. Intre timp alunele se amesteca in putina miere si se toarna si ele peste legume. Se da focul la minim si se lasa sa fiarba totul aproximativ 5 minute. Se adauga apoi pastele si maslinele amestecandu-se usor. Se lasa la fiert aproximativ 15 minute apoi se ia mancarea de pe foc si se serveste cu crutoane de paine rumenita.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse