Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 450 g cartofi dulci
- 450 g praz
- 450 g pastarnac
- 100 alune (nesarate)
- 100 g masline negre
- 100 g paste fainoase
- 1 ceapa
- 1,2 l supa de legume
- 1 lingurita boia de ardei iute
- 400 g tomate
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Se curata si se spala bine cartofii, prazul, pastarnacul si ceapa. Se taie ceapa, se caleste in putin ulei, se adauga apoi prazul taiat felii, pastarnacul si cartofii taiati mai mari. Se caleste totul pana devin aurii, se adauga boiaua de ardei, tomatele si se stinge cu supa. Intre timp alunele se amesteca in putina miere si se toarna si ele peste legume. Se da focul la minim si se lasa sa fiarba totul aproximativ 5 minute. Se adauga apoi pastele si maslinele amestecandu-se usor. Se lasa la fiert aproximativ 15 minute apoi se ia mancarea de pe foc si se serveste cu crutoane de paine rumenita.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?