Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2kg ciuperci proaspete
- 150ml ulei
- 50ml vin
- 2 cepe
- 2 legaturi verdeata
- 1 lamiie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se curata, se spala si se taie bucati mari. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei
incins, se adauga ciupercile, vinul si se lasa la fiert. Cand s-au inmuiat ciupercile se adauga zeama de lamaie, verdeata tocata marunt si se mai fierbe foarte putin. Se pune sare si piper, dupa gust.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?