Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2kg ciuperci proaspete
- 150ml ulei
- 50ml vin
- 2 cepe
- 2 legaturi verdeata
- 1 lamiie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se curata, se spala si se taie bucati mari. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei
incins, se adauga ciupercile, vinul si se lasa la fiert. Cand s-au inmuiat ciupercile se adauga zeama de lamaie, verdeata tocata marunt si se mai fierbe foarte putin. Se pune sare si piper, dupa gust.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară