Ingrediente:
- 400g branza dulce
- 250g smantana
- 150g somon afumat
- 1 plic gelatina
- 1 paine neagra feliata
- 1 legatura marar
- sare, piper.
Amestecam branza dulce cu smantana si amestecam cat putem noi de bine ca acest amestec sa devina omogen. Adaugam mararul tocat marunt, somonul taiat si el marunt si condimentam cu sare si piper.
Intre timp, asezam feliile de paine intr-o tava (ca sa se scoata aperitivul mai usor, puteti folosi folie) si lasam asa pana cand compozitia aperitivului este gata. Amestecam gelatina cu putina apa si o lasam sa se umfle, apoi o topim pe baie de aburi si o amestecam in compozitia de branza. Amestecam foarte bine, apoi turnam in tava, peste feliile de paine. Dam la frigider cateva ore inainte de a fi servit. Taiem cubulete, le ornam cu marar si gata un aperitiv delicios!
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase puteti gasi pe meosiris.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară