Ingrediente:
- 400g branza dulce
- 250g smantana
- 150g somon afumat
- 1 plic gelatina
- 1 paine neagra feliata
- 1 legatura marar
- sare, piper.
Amestecam branza dulce cu smantana si amestecam cat putem noi de bine ca acest amestec sa devina omogen. Adaugam mararul tocat marunt, somonul taiat si el marunt si condimentam cu sare si piper.
Intre timp, asezam feliile de paine intr-o tava (ca sa se scoata aperitivul mai usor, puteti folosi folie) si lasam asa pana cand compozitia aperitivului este gata. Amestecam gelatina cu putina apa si o lasam sa se umfle, apoi o topim pe baie de aburi si o amestecam in compozitia de branza. Amestecam foarte bine, apoi turnam in tava, peste feliile de paine. Dam la frigider cateva ore inainte de a fi servit. Taiem cubulete, le ornam cu marar si gata un aperitiv delicios!
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase puteti gasi pe meosiris.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei