O reteta interesanta de biscuiti din cartofi

Avem nevoie de:

  • 500g cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi Biscuiti din cartofi. Reteta biscuiti din cartofi
  • 1 ou
  • 40g drojdie
  • faina cat cuprinde (in jur de 500g)
  • sare
  • piper
  • frunze de leustean

Mod de preparare:

Punem cartofii in coaja la fiert. In alta oala punem la fiert ceapa si morcovul curatate.
Dupa ce au fiert cartofii, ceapa si morcovul, ii pasam si amestecam apoi cu ou, drojdie, sare, piper, usturoiul pisat, frunze tocate de leustean si faina, pana devine un aluat nelipicios.
Lasam apoi aluatul sa se odihneasca 15-20 minute , dupa care il intindem si taiem in formele dorite. Ungeti o tava cu ulei si asezati "biscuitii" in tava , apoi dati la cuptor pentru 20-25 minute la foc potrivit. Mi-au iesit 2 tavi , dar in prima tava am pus folie de aluminiu pe fund (in lipsa de hartie de copt)apoi am pus "biscuitii" si a trebuit sa las 30-35 minute la foc mare. Sunt buni reci alaturi de bere.

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Biscuiti din cartofi.