O reteta delicioasa de prajitura cappuccino

Ingrediente:

Aluat: 10 oua, 20 linguri zahar, 10 linguri ulei, 10 linguri faina, 1 praf de copt, esenta de vanilie.
Crema: 500 ml frisca (Hulala, Creme Patisserie), 1 lingurita gelatina, 200 g ciocolata cu crema cappuccino.
Decor: 50 g ciocolata cu lapte.

Citeste si:
Primăvara vine cu noutăți de la Nestlé
Primăvara vine cu noutăți de...

Preparare:

Blat: Se mixeaza albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, uleiul, esenta de vanilie si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Din aluatul obtinut se coc doua foi in tava tapetata cu hartie de copt.

Crema: Frisca se pune intr-un vas pe foc si se aduce la temperatura de fierbere, se adauga ciocolata rupta in bucati mai mici si se amesteca pana la dizolvarea acesteia. Se topeste pe aburi, gelatina inmuiata in 2 linguri apa si se adauga peste frisca. Se lasa la rece pentru cel putin 4 ore, apoi se bate cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Crema cappuccino se intinde intre cele doua foi si deasupra prajiturii. Se decoreaza cu ciocolata topita. Se portioneaza dupa dorinta.

Citeste si:
Karaoke și o cină internațională, printre activitățile de realizat...
Karaoke și o cină...

Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul truedelights.wordpress.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri