Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de ficatei
- piept proaspat de porc
- ulei de masline
- 2 andive
- sare
- cimbru
- usturoi
- piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie incapatoare se calesc doua felii de piept proaspat de porc, in ulei de masline. Se adauga doua andive taiate fasii, jumatate de kilogram de ficatei de pui si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se lasa sa fiarba inabusit sub capac si inainte cu 10 minute de a fi gata se sting cu un pahar de vin alb sec si se amesteca un catel de usturoi pisat. Se ptotrivesc de minune cu orez, paste sau carofi gratinati.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă