Ingrediente:
- 2 file de somon
- 250g ciuperci (din conserva sau proaspete)
- 100ml vin alb
- 200g smantana
- 100g unt
- piper,sare
Mod de preparare:
Presaram sare pe fileurile de somon si taiem ciupercile felii. Topim untul in tigaie, apoi asezam fileurile si ciupercile, presaram piper, turnam vinul si lasam acoperit la foc mic 20 de minute. Dupa 10 minute intoarcem fileurile pe cealalta parte. Dupa cele 20 de minute turnam smantana si mai lasam inca 10 minute.Este extraordinar de bun!
Pe blogul meosiris.blogspot.com puteti descoperi multe alte retete delicioase

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei