Ingrediente:
- 2 file de somon
- 250g ciuperci (din conserva sau proaspete)
- 100ml vin alb
- 200g smantana
- 100g unt
- piper,sare
Mod de preparare:
Presaram sare pe fileurile de somon si taiem ciupercile felii. Topim untul in tigaie, apoi asezam fileurile si ciupercile, presaram piper, turnam vinul si lasam acoperit la foc mic 20 de minute. Dupa 10 minute intoarcem fileurile pe cealalta parte. Dupa cele 20 de minute turnam smantana si mai lasam inca 10 minute.Este extraordinar de bun!
Pe blogul meosiris.blogspot.com puteti descoperi multe alte retete delicioase
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat