Ingrediente:
- 2 file de somon
- 250g ciuperci (din conserva sau proaspete)
- 100ml vin alb
- 200g smantana
- 100g unt
- piper,sare
Mod de preparare:
Presaram sare pe fileurile de somon si taiem ciupercile felii. Topim untul in tigaie, apoi asezam fileurile si ciupercile, presaram piper, turnam vinul si lasam acoperit la foc mic 20 de minute. Dupa 10 minute intoarcem fileurile pe cealalta parte. Dupa cele 20 de minute turnam smantana si mai lasam inca 10 minute.Este extraordinar de bun!
Pe blogul meosiris.blogspot.com puteti descoperi multe alte retete delicioase

Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare