Am pregatit mai inainte o salata ca de seara, relativ usoara care contine: rosii, ceapa verde, varza, o bucata de castravete Fabio, o bucata de piept de pui facuta inainte la gratar, cateva masline Kalamata, o lingura-doua de maioneza light (cu care nu prea sunt de acord, dar se poate folosi si iaurt), ulei de masline extravirgin, un strop de otet balsamic, sare si piper.
Am taiat rosiile, castravetele feliute semiluna, am tocat ceapa nu prea marunt, in schimb varza se poate da si prin razatoare sau toca fasiute fine , iar apoi se fragezeste strivind-o de tocator cu podul palmei. Am adaugat si restul ingredientelor si am amestecat foarte bine incat maioneza sa cuprinda tot.
Se serveste ca atare, de preferat fara paine, dar daca e musai folositi feliute subtiri de toast, crutoane sau fulgi de porumb.
Cam atat de simplu e.
Este super buna si mai puteti diversifica cum vreti voi lista de ingrediente, ca de exemplu: porumb dulce, oua fierte, morcovi, mazare, broccoli, conopida etc.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei