Avem nevoie de:
- 300g creveti decorticati
- 2 catei usturoi
- 50g unt
- 1 pahar vin (am pus roze)
- busuioc uscat
- boia dulce
- boia iute
- sare
- piper
Mod de preparare:
Crevetii i-am oparit putin pentru ca erau inghetati si nu am avut rabdare sa ii lasam la dezghetat, apoi i-am lasat la scurs. Intre timp am pus untul intr-o tigaie incinsa si am calit usturoiul tocat marunt.
Am adaugat crevetii peste usturoi si i-am lasat cam 3 minute dupa care am condimentat cu sare, piper, busuioc uscat maruntit, boia dulce si iute. Am stins cu vin si am lasat la fiert 5 minute.
I-am servit simpli cu paine, alaturi de un pahar de vin.
Mai multe retete interesante putem gasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!