Avem nevoie de:
- 300g creveti decorticati
- 2 catei usturoi
- 50g unt
- 1 pahar vin (am pus roze)
- busuioc uscat
- boia dulce
- boia iute
- sare
- piper
Mod de preparare:
Crevetii i-am oparit putin pentru ca erau inghetati si nu am avut rabdare sa ii lasam la dezghetat, apoi i-am lasat la scurs. Intre timp am pus untul intr-o tigaie incinsa si am calit usturoiul tocat marunt.
Am adaugat crevetii peste usturoi si i-am lasat cam 3 minute dupa care am condimentat cu sare, piper, busuioc uscat maruntit, boia dulce si iute. Am stins cu vin si am lasat la fiert 5 minute.
I-am servit simpli cu paine, alaturi de un pahar de vin.
Mai multe retete interesante putem gasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară