Ingrediente:
- 2 conserve de mazare
- 3 file-uri de porc
- 4-5 cartofi
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 lingura faina
- 1 legatura patrunjel
- delikat, sare, piper.
Mod de preparare:
Budinca de gris cu mere | Retete de diversificare

Curatam si spalam ceapa si morcovul, apoi tocam marunt ceapa iar morcovul il dam pe razatoare. Le punem la calit in putin ulei. Separat taiem file-urile de porc in bucatele mai mici pe care le spalam, le condimentam apoi le prajim in ulei incins. Cand sunt gata le scoatem si le lasam deoparte.
Dupa ce am calit legumele, adaugam mazarea si cartofii taiati cubulete si acoperim cu apa. Lasam sa fiarba la foc potrivit. Cand cartofii sunt aproape gata, adaugam si bucatelele de carne prajite. Condimentam, adaugam si cele 2 linguri pasta de tomate iar daca mancarea e prea subtire, adaugam 1 lingura de faina amestecata bine cu putina apa. Mai lasam pe foc pana cartofii sunt bine fierti si mancarea se mai ingroasa. La sfarsit condimentam cu patrunjel verde tocat marunt.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Kaufland dezvoltă primul program agricol pentru carne de porc...

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili